Usi de intrare in locuinta

Usi de intrare in locuinta

Noua dumneavoastră uşă de intrare în locuinţă trebuie să fie ceva deosebit. Aceasta trebuie să se potrivească cu stilul casei dumneavoastră, trebuie să fie reprezentativă şi, prin aceasta, să vă demonstreze bunul gust. Uşa de intrare în locuinţa dumneavoastră trebuie să şi corespundă unor înalte standarde de siguranţă şi să contribuie la economisire prin valori crescute ale izolaţiei termice. Atunci uşile Hörmann de intrare în locuinţe sunt alegerea perfectă.

Aluminiul de calitate superioară şi cu formă stabilă nu rugineşte şi nu trebuie revopsit niciodată. Chiar şi după ani de zile uşa de intrare de la Hörmann arată ca şi cum ar fi nouă.

Alegeţi, după cum doriţi, dintre cele 3 tipuri constructive pentru aspect şi izolare termică: cel de bază, la preţ avantajos, TopComfort, eleganta variantă TopPrestige, care acoperă ramele blatului uşii, sau modelul TopPrestigePlus, cu un plus de izolare termică şi design. Indiferent de modelul pentru care v-aţi hotărât veţi primi întotdeauna o calitate de vârf „Made in Germany“.

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?