usi rapide Ialomita

Usi rapide Ialomita

usi rapide Ialomita

Usi rapide Ialomita

Usi rapide Ialomita: Usile rapide Hormann sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru imbunatatirea climatului interior si economisirea de energie electrica, atat in interior cat si ca inchidere exterioara. Programul Hormann cuprinde usi cu transparente, care se deschid pe verticala si pe orizontala, cu cortina flexibila, chiar si in combinatie cu usi sectionale, usi rulou precum si usi spirala rapide, puternice si usor de operat, cu profiluri din aluminiu cu suprafata neteda – Usi rapide Ialomita.

Usi rapide Ialomita – Cine suntem?

Infiintata in 2005 , conducerea SC SPACE SRL si-a propus inca de la inceput sa devina un furnizor puternic de produse si servicii in domeniul interfetei cladirilor cu exteriorul ( tamplarie, sisteme de protectie solara, usi de garaj si usi industriale), automatizari, control acces.

» Flexibilitate si eficienta
SPACE SRL isi desfasoara activitatea pe raza judetelor Ialomita, Ialomita , Buzau , Braila si Galati insa daca este necesar putem asigura montajul produselor noastre oriunde pe teritoriul Romaniei.

In urma experientei acumulate pe parcursul desfasurarii activitatii noastre incepand cu anul 2005 dar si a solicitarii clientilor nostri, echipa SC SPACE SRL a dezvoltat un concept general de tratare a unei incinte din punct de vedere a comunicarii cladirii cu exteriorul si de inchidere a golurilor .

Experienta si evolutie continua – Usi rapide Ialomita

Experienta acumulata in domeniile de mai sus, promtitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor si preturile competitive datorate unei activitati eficiente, calitatea de necontestat a produselor comercializate precum si calitatea montajului realizat ne situeaza pe o pozitie de top.

Usi rapide Ialomita: Respectarea angajamentelor pe care firma noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Usi rapide Ialomita: Prin specializarea personalului si prin extinderea gamei de produse oferite, societatea noastra poate rezolva in acest moment probleme complexe in acest domeniu astfel incat sa oferim solutii optime fiecarui client in parte – usi rapide Ialomita.Leave a Reply

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?