Usi industriale Ialomita

Usi industriale Ialomita

Usi industriale Ialomita: Usile sectionale se deschid pe verticala si creaza prin aceasta spatiu inaintea si in spatele usii. Elementele usii sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau, in functie de orientarea acoperisului. Usile sectionale din otel ale seriei constructive 50, cele in combinatie otel-aluminiu, sau cele din aluminiu conving printr-o diversitate unica a programului, un design de varf si o siguranta certificata. Usile sectionale Compact prind fiecare panou in parte in zig-zag chiar in spatele buiandrugului. Adancimea mica de patrundere este deosebit de avantajoasa in cazul halelor cu luminatoare, a acoperisurilor si fatadelor din sticla – Usi industriale Ialomita.

Usi industriale Ialomita

Usi industriale Ialomita – Usi rapide Ialomita

Usi industriale Ialomita: Usile rapide Hormann sunt folosite pentru optimizarea traficului, pentru imbunatatirea climatului interior si economisirea de energie electrica, atat in interior cat si ca inchidere exterioara. Programul Hormann cuprinde usi cu transparente, care se deschid pe verticala si pe orizontala, cu cortina flexibila, chiar si in combinatie cu usi sectionale, usi rulou precum si usi spirala rapide, puternice si usor de operat, cu profiluri din aluminiu cu suprafata neteda.

Usi industriale Ialomita – Usi sectionale Ialomita

Usi industriale Ialomita: Usile sectionale se deschid pe verticala si creaza prin aceasta spatiu inaintea si in spatele usii. Elementele usii sunt situate paralel cu plafonul, deasupra deschiderii sau, in functie de orientarea acoperisului. Usile sectionale din otel ale seriei constructive 50, cele in combinatie otel-aluminiu, sau cele din aluminiu conving printr-o diversitate unica a programului, un design de varf si o siguranta certificata. Usile sectionale Compact prind fiecare panou in parte in zig-zag chiar in spatele buiandrugului. Adancimea mica de patrundere este deosebit de avantajoasa in cazul halelor cu luminatoare, a acoperisurilor si fatadelor din sticla.

Usi industriale Ialomita – Fasii Agatate Ialomita

Usi industriale Ialomita: Fasiile flexibile agatate Hormann se potivesc deosebit de bine ca o inchidere avantajoasa a halelor cu dimensiuni mari. Fasiile durabile din PVC se inchid bine si se deschid numai pe latimea autovehiculului sau a incarcaturii. Astfel, chiar si in cazul unui trafic intens, pierderile de caldura sunt reduse la minim. Transparenta de prima clasa a fasiilor flexibile agatate imbunatateste iluminarea zonei si reduce cheltuielile pentru iluminat. Potrivite pentru utilizarea in productia de alimente, de medicamente ori in cazul camerelor frigorifice.

Usi industriale Ialomita – Usi tip rulou Ialomita

Usi industriale Ialomita: Usile rulou si grilajele-rulou Hormann din aluminiu si otel sunt deosebit de economicoase prin structura lor genial de simpla care consta din numai cateva componente. Acestea sunt inchiderile care rezista intotdeauna in cazul operarii de zi cu zi. Usile rulou si grilajele-rulou nu ocupa aproape niciun spatiu la deschidere. Acestea se infasoara in mod compact in spatele buiandrugului. in lateral si in zona plafonului nu se pierde din suprafata valoroasa a halei.

Usi industriale Ialomita: Inalta specializare in constructia de usi rulou si grilaje-rulou depaseste cu mult standardele normale. Punerea in practica a solutiilor speciale face parte din sarcinile zilnice ale echipei noastre performante – Usi industriale Ialomita.Leave a Reply

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?