usi de garaj Slobozia

usi de garaj Slobozia

CONFORT INCANTATOR SI SIGURANTA CONVINGATOARE
usi de garaj Slobozia: Abia printr-un sistem de actionare prin telecomanda poarta dumneavoastra de intrare în curte va deveni confortabila. Asa cum va doriti! Binenteles ca nu va trebui sa fie un sistem de actionare oarecare ci un produs de calitate, pe care sa va puteti baza zilnic, pentru poarta de intrare în curte noua sau pentru dotarea ulterioara a portii deja existente, fie ea batanta sau culisanta – usi de garaj Slobozia.

usi de garaj Slobozia

Aveti un garaj, depozit sau o hala incalzita si nu stiti cu ce sa o inchideti ?

usi de garaj Slobozia: Solutia perfecta este o usa termoizolanta. Confectionate dintr-un “sandwich” de otel umplut cu spuma poliuretanica, etansate perfect cu chedere de cauciuc, usile noastre va reduc facturile de incalzire.

usi de garaj Slobozia: De asemenea, usile noastre sectionale va permit sa folositi la maximum spatiul, deoarece la deschidere gliseaza pe sine cu rulmenti montate pe tavan. Si sunt actionate printr-o simpla apasare de buton! In plus, usile noastre automate sunt sigure (la intalnirea unui obstacol, isi inverseaza sensul de rulare), functioneaza silentios, sunt inerte la foc.

usi de garaj Slobozia: Ca finisaj, usile pot fi netede sau tip scoarta de copac, cu linii orizontale sau model casetat. Culorile disponibile sunt: alb, imitatie de lemn sau orice culoare RAL. Optional, usa poate fi echipata cu ferestre, grile de ventilatie, usa pietonala.Fie ca este de uz rezidential sau industrial, va croim usa exact pe dimensiunile dorite. Putem furniza si instala usi izotermice, pentru camere frigorifice din industria alimentara – usi de garaj Slobozia.

USI DE GARJ CALARASI
In momentul actual societatea noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu toata gama de produse HORMANN, lider de piata in cea ce priveste usile de garaj rezidentiale, si industriale, actionari electrice, usi rezistente la foc usi rapide, tehnica de incarcare, perdele flexibile PVC.Marca HORMANN reprezinta astazi promisiunea unei calitati superioare, avand peste 75 de ani de experienta in constructia de usi si vanzand pana la ora actuala peste 20 milioane usi de garaj.Multumita solutiilor tehnice deosebite , SC SPACE acorda 10 ani garantie la toate usile sectionale si 5 ani garantie la sistemele de actionare.

usi de garaj Slobozia: Societatea noastra va poate oferi actionari electrice pentru porti rezidentiale sau industriale, glisante sau batante, bariere control acces.

SPACE SRL – usi de garaj Slobozia asigura service, garantie si postgarantie prin personal calificat, in baza unui contract de mentenanta sau la cerere, pentru toate tipurile usi rezidentiale si industriale, automatizari pentru porti de curte, automatizari pentru usi sectionale, bariere, tehnica de incarcare, usi rapide.

Permanent personalul societatii noastre va sta la dispozitie cu consultanta, in cea ce priveste identificarea de solutii tehnice optime necesare dumneavoastra – usi de garaj Slobozia.

usi de garaj SloboziaLeave a Reply

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?