Usi culisante de protectie contra incendiilor

USI CULISANTE DE PROTECTIE CONTRA INCENDIILOR

Pentru toate tipurile de clădiri firma Hörmann furnizează, în funcţie de riscul la incendii, soluţii de uşi culisante fiabile, cu o bună funcţionare şi care preîntâmpină riscurile în variante cu o foaie sau două. Construcţiile cu protecţie împotriva incendiillor sunt testate conform DIN 4102, controlate din punct calitativ de către instituţia de testare a materialelor din Braunschweig şi aprobate de către DIBt (Deutsche Institut für Bautechnik).

Uşile culisante de protecţie împotriva incendiilor, pentru căi sigure de evacuare de urgenţă şi de salvare, sunt testate în plus şi conform DIN 18095.

Acestea sunt recomandate pentru toate zonele frecventate de foarte multe persoane, unde acestea trebuie să fie protejate în cazul unui incendiu împotriva răspândirii de gaze nocive.

Pentru o trecere rapidă a persoanelor şi trecerea cu cărucioare cu încărcături sau dispozitive mai mici de transport se recomandă uşile culisante de protecţie împotriva incendiilor cu uşi pietonale înglobate / ieşiri de urgenţă. În general, uşile pietonale înglobate / ieşirile de urgenţă sunt dotate cu amortizoare pe şină de glisare, din motive de protecţie împotriva incendiilor.

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?