Tehnica de incarcare

TEHNICA DE INCARCARE

Rampă de încărcare cu clapă rabatabilă, pe balamale, sau telescopică

Rampele de încărcare Hörmann sunt soluţiile elaborate în vederea uniformizării convenabile a diferenţei dintre feluritele platforme ale camioanelor şi rampele de încărcare. Astfel încărcătura poate fi introdusă sau scoasă din camion printr-o singură mişcare orizontală.

Construcţiile solide din oţel, cu o platformă rezistentă la torsionare, nivelează planurile chiar şi în cazul unor încărcări inegale ale camioanelor, ceea ce le înclină într-o parte.

Fiabila instalaţie hidraulică cu 2 cilindri de ridicare şi un cilindru pentru clapa rabatabilă sau telescopică se potriveşte tuturor situaţiilor, este uşor de operat şi, mai ales, sigură. Deoarece aceste rampe de încărcare sunt prevăzute cu ventile de siguranţă în cilindrii de ridicare, pentru oprirea în caz de urgenţă, acestea sunt asigurate foarte repede. Acest aspect este important atunci când un camion porneşte prea devreme având încă rampa aşezată pe platforma sa.

Hörmann vă oferă soluţia corectă pentru orice situaţie de încărcare şi descărcare eficientă. Lăsaţi-i pe specialiştii în tehnica de încărcare de la SPACE să vă sfătuiască pe larg

 

Module de etanşare – o bună protecţie în permanenţă

Modulele de etanşare sunt amplasate în faţa halei. Acest fapt înseamnă că hala este utilizabilă în întregime pînă la pereţii exteriori. Modulele de etanşare Hörmann sunt întotdeauna o bună soluţie atunci când nu se pot instala rampe în hală sau atunci când nu exitsă posibilitatea de a trage camionul sub rampă.
Un modul de etanşare complet constă dintr-un podest cu rampă de încărcare, căptuşeală pentru plafon şi pereţi precum şi burduf de etanşare pentru uşă aplicat pe exteriorul deschiderii.

Se recomandă module de etanşare în combinaţie cu uşi industriale Hörmann izolate termic mai ales pentru logistica mărfurilor sensibile la schimbările de temperatură.
În acest sens camioanele pot fi andocate atât perpendicular pe hală cât şi înclinat în unghi ascuţit. Modulele de etanşare vă vor fi livrate de către noi la comandă sau cu dimensiuni standard, de serie.

 

Etanşări pentru uşi – bine protejate în permanenţă

Etanşările Hörmann pentru uşi protejează bunurile care trebuie încărcate de efectele intemperiilor, economisesc energie, împiedică curenţii de aer şi, prin aceasta, îmbolnăvirea personalului. Copertinele elaborate în combinaţie cu rampele de încărcare şi cu extensii pentru rampe sunt de prisos.

Etanşările plane Hörmann pentru uşi se potrivesc tuturor dimensiunilor camioanelor şi, de aceea, acestea au o utilizare universală. Prelatele laterale şi superioare de înaltă calitate, montate pe o ramă din oţel zincat care poate fi ataşată prin şuruburi, dau naştere unei construcţii stabile, flexibile şi rezistente la rupere. Prelatele şi părţile ramei sunt produse ca elemente de sine stătătoare asamblabile prin înşurubare. De aceea orice schimbare se poate efectua fără probleme şi cu costuri reduse. Burdufurile de etanşare gonflabile precum şi etanşările cu perne pentru utilizări speciale sunt completări ale diversului program.