Despre noi

DESPRE NOI

In cele ce urmeaza, va supunem atentiei o succinta prezentare a produselor si serviciilor oferite care ar putea prezenta interes pentru societatea dumneavoastra:

 

TAMPLARIE PVC REHAU :

» BASIC DESIGN ( profile tricamerale) cu un coeficient termic de 1.7 W/mpK
» THERMO DESIGN (profile tetracamerale) cu un coeficient termic de 1.5 W/mpK
» BRILLANT DESIGN (profile pentacamerale) cu un coeficient termic de 1.1 W/mpK
» GENEO (profile cu sase camere) cu un coeficient termic de 0,86 W/mpK , adancimea constructiva 86 mm

Profilele REHAU pot fi albe sau colorate;

O importanta deosebita o are armarea profilelor. Armaturile sunt, din otel zincat la dimensiuni de 1.5-2 mm sau in cazul profilului GENEO material compozit din fibre RAU-FIPRO®, conferandu-i profilului rezistenta mecanica.

Feroneria GU permite reglaje fine ale cercevelei in toc pe toate cele trei directii, sus-jos, stanga- dreapta si presiunea cercevelei pe toc.

» permite toate tipurile de deschideri: batant, oscilobatant, glisant etc.;
» actionarea ferestrelor se poate face si automat, prin comanda senzoriala;
» garantata pentru 15 mii de cicluri de functionare.

 

STICLA
Permanent suntem la curent cu noile solutii privind gradul de izolatie termica si fonica . Putem dota tamplaria noastra cu orice tip de sticla termopan sau tripan

Atat pentru tamplaria de PVC cat si pentru geamul termopan exista agremente tehnice. Termenul de garantie este de 10 ani.

RULOURI DE EXTERIOR

ALUMINIU lamela 35 mm – Permit economisirea a 40% din cheltuielile pentru energie. In plus va protejeaza impotriva hotilor, evita pagubele ce ar putea fi produse de furtuni sau vanturi puternice. Rulourile de exterior va asigura o noapte linistita fara zgomot.

» Sunt confectionate din lamele de aluminiu cu latimea de 35 mm, lamele umplute cu spuma poliuretanica
» Culorile disponibile aflate pe stoc sunt : alb, maro, –  la comanda se pot realiza in culori specificate  de dumneavoastra.
» Pot fi actionate manual  sau electric ( intrerupator, telecomanda, intrerupator cu cheie)

 

USI DE GARJ INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE, TEHNICA DE INCARCARE,  AUTOMATIZARI
In momentul actual societatea noastra vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu  toata gama de produse HORMANN, lider de piata in cea ce priveste usile de garaj rezidentiale, si industriale, actionari electrice, usi rezistente la foc usi rapide, tehnica de incarcare, perdele flexibile PVC.Marca HORMANN reprezinta astazi promisiunea unei calitati superioare, avand peste 75 de ani de experienta in constructia de usi si vanzand pana la ora actuala peste 20 milioane usi de garaj.Multumita solutiilor tehnice deosebite , SC SPACE acorda 10 ani garantie la toate usile sectionale si 5 ani garantie la sistemele de actionare.

Societatea noastra va poate oferi actionari electrice pentru porti rezidentiale sau industriale, glisante sau batante, bariere control acces.

SPACE SRL asigura service, garantie si postgarantie prin personal calificat, in baza unui contract de mentenanta sau la cerere, pentru toate tipurile usi rezidentiale si industriale, automatizari pentru porti de curte, automatizari pentru usi sectionale, bariere, tehnica de incarcare, usi rapide.

Permanent personalul societatii noastre va sta la dispozitie cu consultanta, in cea ce priveste identificarea de solutii tehnice optime necesare dumneavoastra.

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?