automatizari Buzau

Automatizari Buzau

Cui îi place sa iasa din masina pe vreme rea sau la miezul noptii numai pentru a deschide garajul? Cu sistemele de actionare pentru usi Hörmann aveti întotdeauna “cale libera”, deoarece deschideti usa garajului si poarta curtii în mod rapid, confortabil si sigur prin intermediul telecomenzii, direct din masina. Prin intermediul confortabilului si rapidului SupraMatic sau al ProMatic-ului cu pretul sau avantajos, a ProMatic-ului Akku precum si al sistemului de alimentare pentru actionari fara conectare la reteaua electrica, Hörmann ofera o tehnica inovatoare de actionare – – Automatizari Buzau.

Automatizari Buzau – Cine suntem?

Automatizari Buzau: Infiintata in 2005 , conducerea SC SPACE SRL si-a propus inca de la inceput sa devina un furnizor puternic de produse si servicii in domeniul interfetei cladirilor cu exteriorul ( tamplarie, sisteme de protectie solara, usi de garaj si usi industriale), automatizari, control acces.

» Flexibilitate si eficienta
SPACE SRL isi desfasoara activitatea pe raza judetelor Buzau, Constanta, Ialomita , Buzau , Braila si Galati insa daca este necesar putem asigura montajul produselor noastre oriunde pe teritoriul Romaniei.

In urma experientei acumulate pe parcursul desfasurarii activitatii noastre incepand cu anul 2005 dar si a solicitarii clientilor nostri, echipa SC SPACE SRL a dezvoltat un concept general de tratare a unei incinte din punct de vedere a comunicarii cladirii cu exteriorul si de inchidere a golurilor .

Experienta si evolutie continua – Automatizari Buzau

Experienta acumulata in domeniile de mai sus, promtitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor si preturile competitive datorate unei activitati eficiente, calitatea de necontestat a produselor comercializate precum si calitatea montajului realizat ne situeaza pe o pozitie de top.

Automatizari Buzau: Respectarea angajamentelor pe care firma noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Automatizari Buzau: Prin specializarea personalului si prin extinderea gamei de produse oferite, societatea noastra poate rezolva in acest moment probleme complexe in acest domeniu astfel incat sa oferim solutii optime fiecarui client in parte – Automatizari Buzau

Automatizari BuzauLeave a Reply

SPACE GRUP
TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?